Over mij

Sandrina niemantsverdriet
 


 

Al jong had ik levensvragen zoals: wie ben ik? Wat kan ik betekenen in deze grote spannende wereld? Welke talenten heb ik? Hoe kan ik er voor de ander zijn en tevens mijzelf blijven? Met vallen en opstaan leerde ik mijzelf kennen en in waarde schatten.

Een droom ontstond. Mijn medemens helpen ontdekken dat de potentie om een gelukkig, vreugdevol en vervuld leven te leiden, al volkomen in hen aanwezig is. Ik ontdekte echter dat er naast een open hart en luisterend oor meer nodig was om deze droom te realiseren.

De bekende Amerikaanse psycholoog NLP trainer Robert Mc. Donald kwam op mijn weg. Hij combineert in de NLP Destination methode het Hart met het Zwaard. Ik leerde hoe ik mensen, in respect, op adequate wijze kan helpen hun blokkades los te laten. Het bereiken van een gewenst doel is dan een natuurlijk gevolg. Mijn droom was uitgekomen.

In mijn praktijk ‘De Dialoog’ heb ik sinds 2001 vele clienten mogen begeleiden. De eerste 7 jaar voornamelijk privé clienten. Sinds 4 jaar ook clienten uit organisaties. Elke client is uniek en elk traject is maatwerk.

Ik zie mijzelf als leraar en leerling, omdat elk contact een wederzijdse interactie is, een wederzijds groeiproces. Het is een voorrecht en een vreugde dit werk te mogen doen.